Vi på HAVERDAL Café & Restaurang vill erbjuda dig allt du kan tänkas längta efter under sommaren. Om du är sugen på en fika, ett glas vin, en kall öl eller god mat är du välkommen in till oss för att prova vår nya meny. I år kommer vi fokusera på sådan mat och dryck vi själva längtar efter när sommaren börjar närma sig.

Kom in och prova vår nya Haverdalsburgare eller halloumidalsburgare som serveras tillsammans med goda tillbehör såsom sötpotatispommes och hemmagjorda dippsåser. Nytt för i år är även vår egen Fish and Chips och våra lyxiga sallader med exempelvis chèvre eller lax. 

Efter förra sommarens succé kommer vi även fortsätta erbjuda vår otroligt populära grillbuffé varje fredag och lördag hela säsongen. Vi försöker variera vår buffé från gång till gång och försöker samtidigt erbjuda det som enligt oss gör sig bäst på grillen. Självklart dukar vi upp med alla de tillbehör som man suktar efter när grillen går varm!

Våra otroligt goda och uppskattade gourmetpizzor bakade på surdegsbotten kommer naturligtvis finnas kvar på menyn med några nya inslag som exempelvis en toppad med med chèvre och en annan med färska champinjoner och soltorkade tomater.  

Vårt öl- och vintillstånd gäller numera hela uteplatsen. Det innebär att det är möjligt att köpa med sig dryck och eventuellt lite mat för att avnjuta detta samtidigt som man spelar boule eller minigolf. 

Vi håller för närvarande på att uppdatera vår dryckesmeny. Men det kommer naturligtvis finnas goda viner, bubbel, öl, cider och alkoholfritt för den törstiga.

Välkomna till oss på HAVERDAL Café & Restaurang!

fishnchips2